Peili

Runoilija Hearto

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 28.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson peiliin,
nään sen
Kasvot yksinäisen ihmisen
Kasvot kalpeat,
silmät apeat
Nostan käden,
kosketan peiliä,
sileää pintaa,
niin viileä

Painan otsani peiliä vasten,
itseinhoa vastaan taistelen
Kyyneleet vierivät pitkin poskeani,
tyhjentyy kyynelkanavani
Elämä valuu kyyneleiden mukana,
onnellisuus,
häviävä luonnonvara

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot