Poika..

Runoilija Nintsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rohkeesti vaan mielipiteitä runoista. Voitte myös arvostella vanhempiakin runoja. ~Kiitos ja kummarus arvostelijoille. Aina oppii joitain uutta, kun saa toisilta vähän mielipiteitä. ~
 

Hei poika tiedäthän että välitän susta,
tiedäthän et oot mulle tärkee,
oot mulle erittäin rakas.

Yritä käsittää se,
miks mie nyt pitäisin kaulakoruas,
miks pitäisin korviksia jotka olet ostannut,
miksi säilyttäisin kuvaasi rahapussissa,
miks kirjottaisin nimesi käteen,
jos en rakastaisi?

Tiedän olen tehnyt virheitä,
satuttannut sinua,
anteeksi vain pyytää voin,
kumpa voisin kaiken korvata jotenkin,
kumpa voisin ajas taakse päin mennä,
korjaisin virheeni,
korjaisin kaiken.

En koskaan rakastannut ketään näin paljon kun sinua,
ja tuskin tulen rakastamaankaan ketään muuta näin paljon,
en edes pyydä sua käsittämään,
koska tiedän miten vaikeeta se on,
kun luottamus mennyt.

Sinut kun tapasin,
olit unelmani,
olit haaveeni,
ja myös olet edelleen,
ja tulen pitämään unelmani,
ja haaveni sinusta vielä kauan.

Anteeksi,
en osaa pukea sanojani suuhuni,
se on iso heikkouteni,
yritin tällä kertoo,
että välitän sinusta,
enkä tahtoisi sinua koskaan elämästäni pois,
olet todellinen ensirakkauteni.

Selite: 
Oikeestaan lähinnä kirje..
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä, tunnetta täynnä oleva teos.

tää on todella upea, niin tuttu tunne tulee itselle kun tän lukee... menee suosikkeihin kiitos=)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nintsu Nimetön 24.1.2012 1 Runo
Nintsu Pieni Poro 12.1.2011 0 Runo
Nintsu Pikku poro #2 12.1.2011 0 Runo
Nintsu Rakastat? valehtelit? 3.1.2010 6 Runo
Nintsu Rakastan vieläkin 9.11.2009 5 Runo
Nintsu Sattuu 7.11.2009 0 Runo
Nintsu Revin 7.11.2009 9 Runo
Nintsu Sää 7.10.2009 4 Runo
Nintsu Poika.. 2.10.2009 2 Runo
Nintsu Nimesi 25.9.2009 0 Runo