Tänään

Runoilija kalavelka

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 10.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään
on täysikuu
tänään
näen vihdoin kasvosi
puhtaina ja kirkkaina
tänään saan sinut viereeni
kokonaan
tähtiä katsomaan
rakkaani,
ota kiinni kädestäni,
ota lujaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, hyvä ja söpö tunnelma :) kaunis

ihastuttavaa sanailua!

 

Käyttäjän kaikki runot