Peli

Runoilija kalavelka

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 10.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä ja mennyt
korttipakkaan sekoitettuna
Kuka pelaa kohtalon pelin?
Kenen kortit peritään?
Pahat tytöt kääntävät pakan
ja sitovat baarituolit yhteen
huokuen pelottavaa vetovoimaa
Kuka valitaan?
Kenen maat tuhotaan?

Minä voitan vedon ja revin korttipakan kahtia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot