loputon

Runoilija nellasd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2009
Viimeksi paikalla: 28.8.2021 0:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä koko maailman nähtävänä
 

kimaltelevat kuin helmet
tippuen hitaasti harmaasta untuvasta
koskettaen maata
rikkoutuen miljooniksi
ja miljooniksi

miljoonista heijastuksista
taivaan kuvia maahan

kasvoni käsiesi välissä

yksi miljoonista tipahti huulillesi
juuri sen helmen minä halusin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot