SYDÄN

Runoilija Ocean90

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydän, niin arka ja haavoittuvainen,
mutta niin täynnä rakkautta.
Olisi ihanaa jos rakkauden voisi jakaa,
rakastamansa ihmisen kanssa.
Mutta se ei ole mahdollista,
sillä hän rakastaa toista.

*huokaus*

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot