KATSEES !

Runoilija Ocean90

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun katsees kylmällä terällä viiltää,
kipu tarttuu mun sydämeen.
Tunnen vain suurta tuskaa,
joka viiltää sisintäni.
Pian tuon rakkauden tulen,
sammuttaa sä voit.
Taas tuntea sain kerran,
tuon kaipuun rakkauden ja
tuskan polttavan.

Selite: 
Puheviestinnän tunnille kirjoittamani runo... !!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot