Siivet

Runoilija Galadriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2011
Viimeksi paikalla: 22.8.2016 22:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaunis perhonen lenteli, pieni tyttö katseli. Kova ääni kantautui, pieni tyttö säikähti. Ruma sana seurasi, pieni tyttö pelkäsi. Itkun kiven taa piilotti.
Kaunis perhonen lenteli, tyttö katseli. Kova ääni kantautui, oikeastaan monta peräkkäin. Tyttö sanoi kauniin sanan, silti tyttöä suututti. Itku kurkkuun jumitti.
Lopulta perhonen katseli, kun kaunis tyttö lenteli. Perhosen siivet tyttö lainasi, niillä itkulta karkuun ennätti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa!

 

Käyttäjän kaikki runot