Luulo

Runoilija Galadriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2011
Viimeksi paikalla: 22.8.2016 22:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä tiedät minusta?

Olenko puhunut sinulle totta?
Olenko tehnyt nähtesi asioita, jotka ovat minulle tyypillisiä?
Olenko näyttänyt oikeat tunteeni?

Oletko lukenut minua kuin kirjaa, ehkä jopa rivien välistä?

Oletko ollut minä?
Mitä siis tiedät minusta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot