Viisas ihminen

Runoilija naava

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelin pyörätietä pitkin
niin oikeassa reunassa kuin mahdollista
askeleeni horjuivat.
en meinannut pysyä pystyssä,
kun pyöräilijä vilahti ohi.
ihmiset tiputtavat minut oikealta kaistalta
reunan yli.
miksi en tipu?
ihmiset myös pitävät minut pystyssä

Ihminen
homo sapiens
homo kyllä,
muttei sapiens

Ihmiset aiheuttavat kipua
veitsikin aiheuttaa kipua,
mutta ihmisen aiheuttama tuska on paljon
paljon kivuliaampaa

Ihmiset myös lohduttavat
kuten veitsikin,
mutta ihmisen lohdutus
auttaa oikeasti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
naava syksy 23.4.2015 1 Runo
naava Viisas ihminen 4.11.2012 1 Runo
naava ruoanlaittamattomuus 10.5.2012 0 Runo
naava sadetta 8.5.2012 0 Runo
naava viimeinen savuke 24.12.2009 8 Runo
naava varjo 15.12.2009 1 Runo
naava kurja 2.10.2009 5 Runo