Muistan aina Sinua takkatulen hiipuessa
aamuin illoin uupuneena
saanhan luonas levätä.
Jääthän sinä luokseni ikäväni painaessa,
silloin tunnen lämpösi,
syvä rauha sydämessä.
Selite:
Kaipuuta,kaipuuta,ihania muistoja
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi