Pelko

Runoilija yksipuoleinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2009
Viimeksi paikalla: 24.1.2016 13:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikista kommenteista jo etukäteen! (:
 

Yökköset päiväsaikaan,
aistivatko jo vaaran ja lentävät karkuun,
pelkäävätkö?

Sinä taas olet eksynyt,
etkä tiedä minne mennä,
eihän sinulla ole villieläimen aisteja.
Et tiedä lentääkkö vai juosta,
voit kulkea vain loputtomiin.

Selite: 
Jos se kaikki oli vaan unta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot