Kärsi yöt, nauti päivät

Runoilija loistis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä vihaa runoilijaa, äläkä niitä, jotka antavat hänelle aiheen kirjottaa ^^
 

Varastat peiton
palellutat minut
kuorsaat
pidät minua valveilla
kiilaat minut vasten seinää
en saa henkeä, ahdistaa
ja silti tahdon nukkua vieressäsi
mikä minua oikein vaivaa?

Selite: 
Ennin kuvaelmaa hänen ja miehensä elämästä, tosin mä väritin sitä pikkusen :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot