Puhtaus

Runoilija Starshoot

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelasta minut rakkaani, vie meidät takaisin pilvilinnaan, jossa jo kerran olimme.
 

Lämmin suihku puhdistaa.
Kehoni on puhdas, mieleni on kirkas.
Raivo, epätoivo, melankolia, kaikki valuvat viemäristä alas.
Nyt olen tyyni ja seesteinen.
Avaan oven hymyillen, taas loistaen.

Kunnes seuraavan kerran muistut mieleeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot