5

Runoilija harhakukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puistosta salaa poimitut kukat lakastuvat keittiön pöydällä
ja pääni sisällä olen yksi niistä.
 


Sä olet kai niitä tyyppejä

joilla on lupa

tilata naapurintyttö postimyynnistä

Mutta mä

en

ole sun ilmaisnäytteesi

Selite: 
Shitti ajatuksenpalanen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava ajatuksenpalanen! Menee suosikkeihin..

Sanoisinko, että loistava ajatuksenpalanen.

Vähäeleisen hienosti saatu pariin riviin paljon tunnetta. Suosikeihin. :)

ihanan pyhää ja lapsellista vihaa. näin vähässä on juuri tarpeeksi. tykkään.

EI OLE KAKKAAINEISTOA :)

Mahtava ajatuksenpalanen! Menee suosikkeihin..

Sanoisinko, että loistava ajatuksenpalanen.

Vähäeleisen hienosti saatu pariin riviin paljon tunnetta. Suosikeihin. :)

ihanan pyhää ja lapsellista vihaa. näin vähässä on juuri tarpeeksi. tykkään.

EI OLE KAKKAAINEISTOA :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
harhakukka 11 11.3.2011 0 Runo
harhakukka 12 11.3.2011 1 Runo
harhakukka 10 18.8.2010 0 Runo
harhakukka 9 14.3.2010 0 Runo
harhakukka 8 31.1.2010 0 Runo
harhakukka 7 9.6.2009 1 Runo
harhakukka 6 4.6.2009 2 Runo
harhakukka 5 26.5.2009 10 Runo
harhakukka 4 24.5.2009 2 Runo
harhakukka 1 19.5.2009 3 Runo