1

Runoilija harhakukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puistosta salaa poimitut kukat lakastuvat keittiön pöydällä
ja pääni sisällä olen yksi niistä.
 

Sinihuntuisen yön viettelevä henkäys
makuuhuoneen ikkunassa
saa selkäni värisemään
          muistoasi vasten

Olen niin hiljaa, että voin kuulla
äitisi reseptillä tekemäsi salaatin
antautuvan viimein ajalle jääkaapissa
    sillä
hauraiden minuuttien särkyessä kämmenilleni
         
&nbsp&nbsp&nbsp aion niellä vain huutoni

Selite: 
Niitä öisiä hetkiä, kun tuntuu, että voisi olla viikon syömättä.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihania nämä kaikki. ihan uskomattoman ihania. rakastuin todella.

Tämä mykisti aivan täysin, suosikkeihin ehdottomasti!
"Olen niin hiljaa, että voin kuulla
äitisi reseptillä..."
ihan huikaisevan hienoa runoutta!

suosikkeihin ->

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
harhakukka 11 11.3.2011 0 Runo
harhakukka 12 11.3.2011 1 Runo
harhakukka 10 18.8.2010 0 Runo
harhakukka 9 14.3.2010 0 Runo
harhakukka 8 31.1.2010 0 Runo
harhakukka 7 9.6.2009 1 Runo
harhakukka 6 4.6.2009 2 Runo
harhakukka 5 26.5.2009 10 Runo
harhakukka 4 24.5.2009 2 Runo
harhakukka 1 19.5.2009 3 Runo