kesäyö lämmittää kuin rakkauden palavaliekki.
mutta se ei lämmitä minun sydäntä.
ainoastaan sinun rakkaus voi lämmittää sydäntäni aina ja ikuisesti.
rakastan sinua aina kulta<3
Selite:
nimi ei ehkä ole oikea tähän
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis <3
niinhän se rakkaus tekee :)