Mennyttä tarinaa

Runoilija WooDoo-Doll

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Elämä kantaa ~
 

Särkyi sydämmeni
räsähdellen rikki.
Hajallaan sieluni,
ja kehoni jäljet
paloivat käytetystä tunteesta.

Niin paljon minä sinua rakastin!

Haluaisin tunnustaa
että teit reikiä mun maailmaan,
tyhjää ammottava kuilun.
Jäi taakka harteille painamaan.

En kuitenkaan voi sulle koskaan siitä huomauttaa!

Luulit tietäväsi paremmin
mutta vahvana voimani keräsin.
Sain tukea ihmiseltä rakkaalta
nyt luomme yhdessa parempaa huomista.

En pettäjää voi kaivata!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea ja surullinen,mutta kuitenkin kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot