Sekaisin

Runoilija Nippeliina

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

enemmän kuin pinnalta näkee, ujo näyttämään kaikkea sitä.
 

Ajatuksia joita en koskaan sanoiksi osannut pukea

Tekoja jotka kaipasivat sanoja joita ei koskaan tullut

Sanoja jotka syntyvät ajatuksista joita ei koskaan käsittänyt

Tunteita jotka herättivät ajatuksia joita ei koskaan osannut tulkita

Tunnetta jota en koskaan toivo menettäväni.

Olen sekaisin

Selite: 
Tumdi
Kategoria: 
 

Kommentit

I know the feeling.. Hieno!

:)

 

Käyttäjän kaikki runot