Muistot

Runoilija Nippeliina

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

enemmän kuin pinnalta näkee, ujo näyttämään kaikkea sitä.
 

Kävelen rantahiekassa, ajatellen sinua. Voin melkein tuntea sinut vierelläni, nähdä hymysi ja kuulla äänesi.
Kuitenkin hiekkaan jäävät vain yhdet askeleet, jotka aallot huuhtovat pois, jättäen vain ihanat muistot sinusta.

Kiitos rakas, että olet olemassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot