Sinä vai minä

Runoilija Blackest

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is hard but so Am I.
 

Katseessasi, silmissäsi;
Iloa, nautintoa

Minussa ja sinussa.
Kaikki.

Riittävätkö yritykset?
Riittävätkö puheet?
Katseet?
Kertomaan kaiken.
Riitänkö minä?

Onko pimeässä elämää?
Oletko sinä elämä?
Vai minä?
Me yhdessä?

Olen vain minä.
Se saa riittää.

Mennään pois.
Kauas, kauas pois.
Menneisiin ja tulevaan.
Yhdessä

Selite: 
nauti.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot