Kerran

Runoilija Saura

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 29.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelini, Sieluni, Tänään, Tästä päivästä, Ikuisesti.
 

kerran,
kauan,kauan sitten,
löysin rakkauden,
se näkyi tuhansina
tuikkivina tähtinä taivaalla,
se sanoi monta kaunista sanaa,
lensi taivaanääriin kaipauksesta,
kosketti keijukaisen henkäyksellä,
osui himona ihoon tikarilla,
minkä voin,
olen menetetty sielu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä. Häneen silmiinsä sulatettu... Hieno Runo!

mutta vain hetkeksi... hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Saura Lupasit 11.10.2013 1 Runo
Saura Tule 10.10.2013 1 Runo
Saura Lähden 8.10.2013 2 Runo
Saura menit 6.10.2013 5 Runo
Saura joskus 18.9.2013 4 Runo
Saura . 17.6.2013 2 Runo
Saura Sydämeni maa 29.3.2013 3 Runo
Saura Kerran 29.3.2013 2 Runo
Saura Mahdoton 29.3.2013 2 Runo