Rakkaalle

Runoilija tabitah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin, niin olen hilpeä. Järven rannalla on kaunis asua.
 
Unikeonpäivä ja ukkostaa
vihdoin saan sua koskettaa
Yhdeksän ja puoli kuuta
odotusta, itkua, kaipuuta
Turvalliselta tuntuu syleily
huulillesikin jälleen yletyn

Yllättäen

Esität uuden kysymyksen
otat esille sormuksen
Voi kyllä! Ikuisesti sinun oon
ainiaaksi jään kainaloos!
Selite: 
Voi KYLLÄ!<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi olkoon, rakkaus kuvastuu hellasta runostasi.

Romanttisen Ihana.
:)

Suloinen, kuten te kaksi <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tabitah Nimetön 14.11.2010 1 Runo
tabitah Nimetön 27.9.2010 6 Runo
tabitah Nimetön 5.9.2010 1 Runo
tabitah Rakkaalle 29.7.2010 3 Runo
tabitah Nimetön 24.4.2010 3 Runo
tabitah Nimetön 4.3.2010 2 Runo
tabitah Pätkä kuski 4.2.2010 0 Runo
tabitah Olen koditon 21.1.2010 0 Runo
tabitah Nimetön 4.12.2009 0 Runo
tabitah Nimetön 24.11.2009 0 Runo