perhe

Runoilija Lauurraa

kaikki kaatuu ympäriltä
ei kuulu kuiskaajien ääni
enkä ole osa enää näytelmää
Perhe jossa kaikki hyvin
Mutta kulissien takaa paljastuukin jotain ihan muuta
Rikkonainen,särkynyt unelma jota perheeksi kutsutaan
Unelma joka olikin vain kulissien aiheuttamaa harhaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä vain juurikin niin :)

Kun kaikki vihdoin kaatuu, voi aloittaa alusta.

 

Käyttäjän kaikki runot