Tehty

Runoilija SydänTäynnäTyhjää

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.10.2006
Viimeksi paikalla: 21.7.2023 3:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ydessä kuljettiin pieninä,nuorina ja aikuisinakin vielä,
kunnes elämä lähti meitä eriteille viemää.
Sä sait lahjan elää, ja multa se lahja kohta viedään.
Elämä palkitsee, joskus rankaisee.
Tehty mikä tehty,paljon jäi tekemättä.
Silloin kuljettiin mitään näkemättä.
Tehdä toisin jotain asioita tahtoisin.
Tehty mikä tehty, se on nyt loppu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mua liikuttaa runosi;et taida tiedostaa miten paljon elämänvoimaa sinulla on?Anna meille lisää kirjoituksiasi!!

Vahva runo,väsymys huokuu sanoilta..toivottavasti tämä on fiktiota,sillä olet niin nuori! Toivon sinulle paljon onnen vuosia ja enkeleitä :)

Elämässä ei kai ole kuin yksi iso
totuus: pitää elää täysillä, joka hetki,
kun elämä on kohdalla.

Kun ilta saapuu, kaikki on myöhäistä.

Aina vain ei yksi elämä riitä, tämä tosiasian
ymmärtämiseen, hyväksymiseen.

Aito, monitasoinen Runo.

Teksti ei suonut lepotaukoa, täyttä
asiaa kohtuullisen rankkana, loppu
myös tumma, upottavakin.

Vaikuttava Runo.

 

Käyttäjän kaikki runot