Kukka niinkuin minä

Runoilija SydänTäynnäTyhjää

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.10.2006
Viimeksi paikalla: 21.7.2023 3:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljit sä yksin pienenä, ja aikuisenakin kuljet vieläkin yksinäs.
Pieni valkoinen kukka sä oot sisimmässäs, kunnes sitä kukkaa revitään pala kerrallaan,irti kauniista kukastaan,
niin kauan kunnes jälleen jäljelle ei jää yhtään mitään. Kukka itkee sisimässään, kun on riisuttu alastomaks, muttei
kukaan pysty enään auttamaan sitä kauniinta kukkastakaan.
Joten yksinään jää kukkanen suremaan.
Alastamuuttaan itkemään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin täynnä elämää,asiaa...kiitos!

surulisen kaunis runo
pidän sanojen käytöstä
pidin tästä

haikean upea runo! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot