Menetys

Runoilija SydänTäynnäTyhjää

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.10.2006
Viimeksi paikalla: 21.7.2023 3:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toista ei osaa arvostaa niin paljon kun hän on vielä hereillä kanssamme.
Sitä ei osaa ottaa huomioon niin paljon.
Kunnes tulee ilta pimeä, ja puhelu jossa kerrotaan ettei hän elä enään.

Silloin tajuaa menetyksen suuren, kun toisille ei suuri ollenkaan.
Ne hetket jolloin olisin voinut olla hänen kanssaan enemmän, huolehtia,
mutta ei enään.
Hän on mennyt pois. Pois tästä maailmasta, hyvästelemättä, anteeksi pyytäen meiltä kaikilta.
Vaikka paha hän ei ollut.
Suru täyttää nyt meidän sydämmet.
Suuri hiljaisuus.
Rakastamme häntä silti.
Älä mene pois. Älä vielä. Tarvitsemme sinua.

Sinä olit niin mahtava ihminen. Se jota me kaikki rakastimme.
Tuntuu niin tyhjältä ja pelottavalta. Sinua ei ole enään, vain muistot.
Joita meiltä ei voi viedä koskaan.

Selite: 
Viime yönä tuli puhelu että mummomme on nukkunut pois. hänen muistoa kunnioittaen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot