Varpunen.

Runoilija Persikka

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 6.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilija ollut jo pidemmän aikaa, tosin nyt ollut melkein kolmen vuoden tauko. Ehkä se tästä lähtee vielä uuteen nousuun!
Kirjoittelen pienistä ja hassuistakin asioista. Tavoitteeni on saada lukija hymyilemään, koska runo voi olla mitä mainioin keino piristää päivää! Rakentavaakin kommenttia saa laittaa, olisin tuhannesti kiitollinen! :)
 

Lehmuksen nokassa varpunen
Lehtien joukossa lämmittelee
Katselee ylhäältä ihmeitä ihmisen
Kaikkivaltiaan.

Sanoituksiaan sirkuttaa
Maailmalle hyvän huomenen toivottaa

Vielä jos löytyisi jostain mato.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No kyllä saat hymyilemään. Tuli jotenkin mieleen Arno Kotro :) Suosikkeihin..

Lintusia talvellakin pitää muistaa, kun ei enää matoa löydy, ruokintapaikalla ainakin mulle tuovat iloa koko talven.

"nerokas", "mahtava", "ihan paras", "*reps*" ja vaik mitä muuta kommenttia sai tuo :) esittelin kavereille. pidin. pikkasen nauroin, toi hyvälle tuulelle ja muutenki.
niin totta tuo viimeinen lause. :)
hahaa :D paras runo aikoihin mitä oon lukenu. hyvät syndet vaan :)

Pidin kovasti. Loppu ihan mahtava!! :D Kiehtovaa...

 

Käyttäjän kaikki runot