-

Runoilija Evette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2009
Viimeksi paikalla: 30.6.2022 19:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, soitan kitaraa, teen lauluja ja runoja.
 

Prinsessat ei jakele
mut mä suutelen sammakkoja
tavallaan kaikki on timantteja
mut oon koittanut vaalia tasoa
Toiset tahtoo satuhäät
mä en tahdo naimisiin
Mut haaveilen aidosta onnesta
tosirakkaudesta
enkä ole varma
onko sellaista olemassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On olemassa. Ehkäpä mielesi muuttuu jonain päivänä. Hieno runo.

Kyllä se on olemassa :)) Nätti runo :))

 

Käyttäjän kaikki runot