sä tulit takaisin

Runoilija AlisaMaria

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 30.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Sä lähdit ihan yhtäkkiä,
en kuullut susta aikoihin.

Yritin yhteiset muistomme unohtaa,
se oli helvetin vaikeaa.

Lopulta, pääsin susta yli.

Elämäni oli taas mukavaa,
onneni lähes käsinkosketeltavaa.

Sitten, eräänä iltapäivänä,
kuulen taas susta.

Menen ihan sekaisin,
luoksesi palata tahtoisin.

En ole varma, onnistuisimmeko
kaikesta yhdessä,

uskallanko ottaa riskin
ja karata pois täältä ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitoskiitos :) oon itekki vähän sekasi kaikesta, pittää nyt vaa miettiä ankarasti. :D

ehkä jatkat OMAA elämääsi..;)

 

Käyttäjän kaikki runot