pimeys

Runoilija Sibre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tuuli puuhaltaa niskaan,
kylmää sielun jäätää ruumiin,
hapuilen pimeässä, ojennan käteni kohti
kaukana loistavaa aurinkoa,
valoa,
lämpöä,
vaan säteet eivät tavoita minua.
Lämpö ei leviä lievittämään ruumiin kylmää,
ei sielun jäätä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot