eksyksissä

Runoilija Sibre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä tietää mitä mieli haluaa
sydän janoaa.
Lämpöä läheisyyttä, elämän tavallisen
jakamista toivoo, odottaa.
Vaan pelkää sydän paljon,
mieli ei lupaa anna uskaltaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot