Naapurin poika

Runoilija Seeqq

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.9.2006
Viimeksi paikalla: 19.2.2023 17:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 15.v tyttö , joka tykkää runoilla aina välillä, varsinkin rakkausrunoja. Surullisena tulee parhaimmat runot :)
 

Joskus, kun kaipaan sinua,
avaan vain ikkunan..
Kuullakseni skootterisi äänen,
joka kertoo sinun olevan yhä täällä.
Sinun olevan yhä se naapurin poika.

Mutta joskus ,
kaipaan sinua niin paljon,
ettei se riitä.
Otan kameran ja juoksen ikkunan eteen ,
ottamaan kuvia sinusta.
Muistaakseni kasvosi,
jotka unohdan joka päivä uudelleen.

Miksen voi saada tarpeeksi,
tuskin enää edes tykkään sinusta,
olenko riippuvainen ?
Ehkä vain tuot jotain jännitystä,
tähän elämään,
jota ei luotu kestämään.

Ehkä huominen ,
vie tämän naapurin tytön pois.
Tai ehkä ..
tuo sinut vihdoin luokseni. <3

Selite: 
No tällaisen kokosin ajatuksistani parissa minuutissa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Seeqq Älä palaa 13.6.2008 0 Runo
Seeqq Naapurin poika 5.6.2008 0 Runo
Seeqq Muistojen rasia 20.2.2008 1 Runo
Seeqq Tarpeeton 24.1.2008 0 Runo
Seeqq Kasvot 13.12.2007 0 Runo
Seeqq Takarivin poika 27.10.2007 1 Runo
Seeqq Huominen 16.9.2007 0 Runo
Seeqq Toivo elää 16.9.2007 2 Runo
Seeqq Naamari 27.5.2007 1 Runo