vanhuus

Runoilija chephais

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille hienoista arvosteluista ! Olen saanut paljon jaksoa
 

Lyhenevät askeleeni
vievät minua kohti
auringonlaskun maata
Tuulessa soi
elämäni laulu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana tunnelma tässä

tuonne suuntaanhan sitä menossa olla, lyhyesti ja ytimekkäästi

tuonne suuntaanhan sitä menossa olla, lyhyesti ja ytimekkäästi

Tuulessa soi elämäni lauku - kaunis kuvaus. Hyvää syntymäpäivää.

Kaunis runo.

Elämänmyönteinen kaunis runo.
Mukavaa syntymäpäivää.

jotain niin kaunista
elonpäiviä monia

Onnea Syntymäpäivänäsi !!!

Hyvää syntymäpäivää.

Haikean kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
chephais sinun 20.5.2014 0 Runo
chephais syksy 7.12.2011 3 Runo
chephais vanhuus 7.12.2011 9 Runo
chephais ihmisten pahuus 9.10.2011 1 Runo
chephais lokakuu 7.10.2011 1 Runo
chephais tyttö 25.8.2011 0 Runo
chephais katulapset 27.4.2011 0 Runo
chephais tunnetta 7.4.2011 2 Runo
chephais ikävä 26.2.2011 0 Runo
chephais hoitokoti 18.2.2011 0 Runo