suudelma

Runoilija kimallus

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei ole kauniimpaa kuin se jota rakastaa
 

mä en ajatuksia pois susta saa,
vaikka ei meillä oikein mitään ollukkaan.
vain yksi suudelma,
mut se suudelma jäi mun mieleeni,
se kihelmöi vieläkin mun huulillani.
tahtoisin niin palata kerran vielä siihen hetkeen,
kerran siihen tunteeseen.
kerran ees....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot