Lumenneito

Runoilija kissakattimau

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love♥
 

Hiukset puhtaan valkoiset,
hampaat kaikista kirkkaimmat.

Huulet hempeän siniset,
kasvot pienet lempeät.

Vartalo pieni heiveröinen,
sydän suuri kuitenkin.

Taikasauva kädessään,
tuli taikojaan tekemään.

Kohta lumen maan päälle lumoaa,
peittää kaiken peittoon hataraan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, tuli ihan talvinen mieli:)

 

Käyttäjän kaikki runot