Nimetön

Runoilija Sik

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 27.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanhoja ja uusia paskoja
 

Niin väsynyt
Riudun
Rakkaus repii sielun palasiksi
En jaksaisi jatkaa,
varsinkaan ilman sinua
Yhdessä,
ja silti niin yksin
Päivät, illat, yöt
Olet siinä,
ja silti jossain muualla

Kuihdun
Katoan
Kauemmas itsestäni
Pian taas olen vain varjo siitä,
mitä joskus olin
Rakensin vaivalla,
tuskalla ja raivolla
itseni uudestaan
Ja nyt sinulla on valta,
voima,
saada se kaikki hajoamaan

Vihaan itseäni,
koska annoin itseni taas rakastua
Luovutin itseni sinulle,
sieluni,
koko minuuteni
Ja jos nyt kaikki hajoaa,
minusta ei jää jäljelle mitään'
Tyhjä kuori,
jonka voin taas kovettaa,
läpipääsemättömäksi,
lopullisesti

Selite: 
Vittu mitä paskaa mutta johonkin se on pakko purkaa. Rakastuminen on vitun henkinen itsemurha jota en suosittelisi pahimmalle vihamiehellekkään.
Kategoria: 
 

Kommentit

noh se rakkaus ei ole kaikkia varten tehty tai sitten rakastumisen kohde on vain väärä.

pidin paljon dramaattisesta runostasi

on sinusta runoilijaksi vaikka itseäsi et vielä osaakaan arvostaa

Minusta tässä runossasi oli juuri sitä jotain!
Voin samaistua sanoihisi täydellisesti.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sik Kaikki on mahdollista 12.11.2013 0 Runo
Sik Putoan 6.11.2012 0 Runo
Sik Nimetön 23.7.2012 2 Runo
Sik Toisinaan 19.4.2012 0 Runo
Sik Talvi 11.2.2012 0 Runo
Sik Ikuinen rakkaus 11.1.2012 0 Runo
Sik Huuto 23.6.2011 2 Runo
Sik Nightmare 2.4.2011 0 Runo
Sik ... 2.4.2011 0 Runo
Sik Panic 29.3.2011 0 Runo