täydellisyyden
rikkoutuminen
tietänyt en
mahdollista
että olisi.
ei olisi
tarvinnut teidän
sitä todistaa.
siksi nyt tiedän
voi minunkin
täydellisyyteni
näin myös rikkoutua
helposti.
Selite:
surettaa,
ken tahtoo
täydellisyyden rikkoa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi