olen kuin...

Runoilija KF

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 4.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kämppä o sekasin ku hylätty linnunpönttö
 

näen itseni
mutta en tunne
en ole se
kuka luulin olevani

maailma ei olekkaan
sitä mitä oletin
jotain joka
tekisi minut onnelliseksi

luulin tuntevani itseni
olenkin vain varjo
jotastain
mitä en edes ole

olen
kuin
televisio
virransäästötilassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
KF Hajatelma 4.8.2011 1 Runo
KF Hajatelma2 4.8.2011 1 Runo
KF Hajatelma3 9.8.2011 1 Runo
KF ni 16.10.2011 2 Runo
KF olen 16.10.2011 1 Runo
KF olen kuin... 16.10.2011 0 Runo