Ajat eletty

Runoilija Sarkasm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on ongelma, joka pitää ratkaista.
 

Tänään halusit lumisadetta
enkeleitä ja sotaa
talvessa omat tunteensa
ja minä sanoin ei

Lämpimään tarhaan
muiden kanssa hedelmiä
minä keräämään aurinkoon

Kunnes äiti sanoi ei, Freud
hänkin jäi sanattomaksi

Lopussa kiitos kompastuu
talvet sulivat ja paratiisit paloivat
olimme vain ideoita
paperitason

Selite: 
Viides päivä seitsemästä.
Kategoria: 
 

Kommentit

wautsi
tykästyin tähän

 

Käyttäjän kaikki runot