Nimetön

Runoilija Sarkasm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on ongelma, joka pitää ratkaista.
 

Päättyvät kaikki säkeistöt
monentuntuiset maailmat
abstraktiot historiasta
jätti tyhjän syihin lihan

Hiljan etenee
askel raskaammin
enkel ei matkaa nopeuta

Ongelman ratkaisi
elämääkin tärkeämpi
sillä pääsee pitkälle
olisit vinkannut toista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun luen näitä runojasi, huomaan että kaikissa on mollivoittoinen tunnelma. Mutta elämähän antaa aiheet, kaikesta pitää ja saakin kirjoittaa.

 

Käyttäjän kaikki runot