miksi?

Runoilija Lexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Järki ei vain aina toimi" ;D Jokaisessa runossa on pala minua, lukekaa niitä se mielessä. Ja kommentoikaa ihmeessä:) ruusuja ja risuja, molemmat auttavat kehittymään.
 

mikä siinä on kun et mua huomaa?
miks et nää mua, kuuntele mua?
haluaisin että huomaisit, miten katson sinua, kuuntelen sinua
olisitko kiltti tekisit sinäkin niin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tällaisena yönä tällainen sanoma kyllä on hyvää. Siihen voisi jopa samaistua..

 

Käyttäjän kaikki runot