Enne

Runoilija 3a46897900e0d25fd194d54cd3779015

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2006
Viimeksi paikalla: 21.8.2019 20:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En kadu mitään.
 

Hyvin muni
kalat ja joki
mun alla
linnunmunalla
mua muisti
mut mun muisti
ei mua koskaan
mun eteen
jokiveteen
kuuna muni
mut linnut muni
(lohineen)
nepä veteen
hyvän enteen

Selite: 
Hasujutu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sai hymyilemään.
 

Käyttäjän kaikki runot