Jouluinen

Runoilija madda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2006
Viimeksi paikalla: 6.1.2017 9:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joulu tulla jolkuttaa,
pukki jo ovella kolkuttaa.
Kiltit lapset lahjoja saa.

Mitähän pukki minulle tuo?

Toivoisin lahjaa ylevää,
koko kansalle riittävää.

Viisautta hyvyyttä oikeudenmukaisuutta

Yhteen hiileen pitää puhaltaa, ettei ilman kukaan jää
hyveistä näistä itsestään selvyyksistä.

Liekö katoava luonnonvara hyvyys ja pyhyys
jäljelle jää vain tylyys.

Katso maailmaa miten se jaksaa,
hengellään moni kaiken maksaa.
Väkivalta riisto tuhoon johtaa,
luonnonvoimat sen meille kostaa.

On ihminen pieni pisara meren
tänne hetkeksi luotu.
Mukana koko paketti suotu.

Paketissa hyvyys pahuudet, mitä niistä valitset?

Sydämesi liekki rakkauden,
anna sen palaa, valon loistaa.
Se pimeää polkua valaisee,
jotkut vallan sokaisee.

Kuin jouluntähti anna sen loistaa.
Jos vallassani olisi kaikki pahuus poistaa.
Lähimmäistä rakasta, heikkoa auta.
Siitä saldosi vain kasvaa. Se ei ole rahaa
vaan henkistä massaa, sen voimalla aina paremmin jaksaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
madda Ahdistus 1.2.2010 0 Runo
madda Kivet 8.12.2009 0 Runo
madda pussilakana 7.9.2009 0 Runo
madda Jäännöseriä 1.8.2009 0 Runo
madda Jouluinen 22.12.2008 0 Runo
madda Nimetön 26.9.2008 0 Runo
madda Nimetön 26.9.2008 0 Runo
madda 8.7.2008 2 Runo
madda 5.7.2008 0 Runo
madda Elämä 13.4.2008 0 Runo