Olemassaolon kipua ja kauneutta

Runoilija Joelartturi

Ajattelen aikaa
ja tunnen itseni luolamieheksi
maalaamassa leijonia
kallioluolan seiniin

merkiksi kyborgeille
kuinka olin kerran
ajatteleva
tunteva olento

hetken ihastelemassa
olemassaolon kipua ja kauneutta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vieläkin olet vahvasti olemassa ja kirjoitat upeasti.
Runo tempaisee poimuun, jossa aika katoaa...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot