Kehässä

Runoilija Joelartturi

Nousin kehään 
sinisessä kulmassa ajatukset
 
yhtäkkiä havahduin  
kuinka sanoitit uniasi
miten kauniisti lohdutit 
jotain haaveidesi kuvaa
 
laitoin itseni sen paikalle
ja poistuin vihellellen
 
eikä kehässä valkea pyyhe
välittänyt
kuka sen heitti
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Valkea pyyhe on merkki rauhasta, sitä kaikki tarvitsevat.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot