Joskus tulevaisuudessa.

Runoilija iinamarjaana

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 30.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinussa on puoli,
jota en edes minä tiedä.
Jota muut ihmiset eivät näe,
yritätkö piilotella sitä?

Et puhu enää omasta tahdostasi,
et sano sanaakaan minulle ellei ole pakko.
Mitä minä tein väärin,
mitä sinä pelkäät kaikista eniten?

Ehkä kaikki voidaan vielä korjata.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot