Sinun

Runoilija enkuli83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttönen, joka kirjoittaa runoja lähinnä päivinä, joina kaipaa pois, turvaan kaikelta tuskalta. Välillä runoja ilmaantuu myös hyvinä päivinä, kun aurinko paistaa ja vettä sattaa...:D
 

Silitä hiuksiani ja pidä lähellä,
kun tunnen, etten enää jaksa maailmaa.
Sano välittäväsi ja rutista tiukemmin,
kun en näe mitään hyvää itsessäni.
Kerro, että en ole yksin,
kun pelkään tulleeni hylätyksi.
Ole kanssani kaikkina hetkinä,
hetkinä, jotka voisivat minut hävittää.
Ole kanssani ja anna minun hitaasti tottua siihen,
että en ole enää yksin.
Jonain päivänä myös minä olen lähelläsi...

Selite: 
kaipuuta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot