Rakkaus

Runoilija kaarina

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää tappajaa vaan ihaile tappajaa!!!
 

Rakkaus,
se on jossain sisälläni.

Tunnen sen,
mutta en löydä sitä mistään.

Toivon,
että jonain päiväna löydän sen,
ensirakkauden.

Selite: 
olipa liikuttavaa??? xD
Kategoria: 
 

Kommentit

on tää liikuttava ^^
nätti.

Kaunista tutkiskelua.
Sieltä se tulee kun on tullaksensa... =)

 

Käyttäjän kaikki runot