Rakkaus

Runoilija kaarina

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää tappajaa vaan ihaile tappajaa!!!
 

Rakkaus on hellyyttä, huolenpitoa,
tukemistä ja rakkautta.

Jos sitä turmelet,
sä itselles anteeksi anna et!

Jos yksinäine olet,
etsi rakastajaa!

Koska se lohduttaa!!!

Selite: 
omg!!! aivan kamala, mutta älkää lannistuko!!! =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot